PERMANENT GESLOTEN

Ja je leest het goed, ik ben permanent gesloten vanaf mei 2021. Niet vanwege Corona of zoiets maar ik ga emigreren naar Frankrijk.

Samen met mijn man hebben we een huis gekocht in de Gers in Frankrijk genaamd Maison Vivre Plus. We gaan daar een accommodatie starten wat in het teken staat van persoonlijke ontwikkeling, retraite, mindfulness, wellness enz. Even een plek waar je kunt onthaasten, genieten van de stilte en het leven op het platteland met een continue uitzicht op de Pyreneeën. Ik ben naast masseuse ook mindfulness trainer en deze werkzaamheden gaan we daar voortzetten met MindFulGenieten

We gaan een vakantiehuis/B&B/groepsaccommodatie starten begin 2022 en je kunt mij blijven volgen op de facebook pagina van maisonvivreplus (vrij vertaald, het huis van het betere leven) of op onze instagrampagina.

Ik wil graag iedereen bedanken, ik heb erg veel dankbare massages mogen uitvoeren en ik hoop je wellicht eens te ontmoeten op ons plekje in Frankrijk.