Waterkussen massagewaterkussen-massage-enersense

Waterkussen massage? Ja tijdens zo’n behandeling ligt u op een kussen gevuld met lekker warm (aangenaam) water. U ligt heerlijk comfortabel op uw rug en ondergaat deze waterkussen massage op een ontspannende manier.

Het waterkussen is gevuld met heerlijk warm water van ca. 40 graden. Ik beweeg mijn armen en handen tijdens de waterkussen massage tussen uw lichaam en het waterkussen. Natuurlijk zorg ik voor voldoende olie zodat mijn armen en handen soepel onder uw lichaam kunnen glijden.

Het waterkussen met het warme water zorgt voor ontspannen spieren die sneller worden doorbloed. Door deze snelle doorbloeding van de spieren worden de aanwezige afvalstoffen sneller afgevoerd.

warmwaterkussen massage-EnersenseDe warm waterkussen massage is een ideale massage wanneer je niet goed op je buik kunt liggen. U kunt hierbij denken aan zwangere vrouwen, mensen met rugklachten en natuurlijk ouderen en baby’s.

Maar ook zonder klachten van lichamelijke aard is deze waterkussen massage een heerlijke ontspannen massage. Ervaar het zelf eens.

Afspraak maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak-maken-EnerSense