Wat anderen vertellen over mij

De klant is echt koning. Je wordt compleet in de watten gelegd en heerlijk om even helemaal te ontspannen.

De massages van Angela zijn echt ongelooflijk. Het is altijd heel ontspannen en erg goed voor mijn lijf en mijn ‘mind’. Ik voelde me vanaf het begin op mijn gemak bij Angela (belangrijk!) en op de een of andere manier weet zij altijd precies welke massage goed voor mij is op dat moment. Ik kan Angela iedereen aanraden!

Ik kwam bij Angela terecht omdat ik op zoek was naar een goede ontspanningsmassage. Ik ben zelf fysiotherapeut geweest en wist heel goed wat mijn lichaam nodig had. Al vaker bezocht ik een massage praktijk, maar steeds eenmalig. Ik kwam de eerste keer en dacht; ik ga even een uurtje liggen. Bij binnenkomst voelde het al meteen anders. De sfeer van de ruimte straalt rust uit. Angela neemt eerst de tijd om meer te weten te komen over je, zodat ze een totale behandel aanpak op jouw gericht kan geven. Ondertussen krijg je wat te drinken en worden je voeten verwend in een warm kruiden badje. Daarna ging ik liggen en zo’n totale massage had ik nog nooit gehad; van warme kruiden stempel massage, door naar ontspanningmassage, naar klank schaal massage, van je hoofd tot aan je voeten . Nog dagen erna ervoer ik de ontspanning in mijn lichaam en zelfs geest. Ik kijk er elke keer weer naar uit. Elke keer is anders, maar precies wat ik op dat moment nodig hebt. Hoe je dat doet Angela, ik weet het niet. Na elke keer is mijn lichaam weer een stapje beter. Ik zoek niet meer verder, Dankjewel.

Na een zware klus bij Klushome een heerlijke onspannen massage gehad bij Angela. Ik voel mijzelf weer helemaal in balans.