doTerra etherische olie

doTerra essentiële oliën zijn vluchtige aromatische olien. Deze etherische olie wordt natuurlijk aangemaakt in diverse delen van planten en bloemen.

doTerra essentiële olie komt bijvoorbeeld uit; zaden, schors, bladeren, plantenstelen, wortels, bloemen en vruchten. Alles dus van een natuurlijke bron.

Essentiële oliën geven de plant zijn kenmerkende karakter zoals geur en hierdoor beschermt de plant zich tegen ongedierte, bacterien en verdere bescherming zoals weersinvloeden.

Essentiele olien zijn niet een hype, deze olie komt al duizenden jaren voor in de geschiedenis. Zelfs in de bijbel wordt er al geschreven over mirre wat een van de meest uitgesproken en kostbare olie is. Ook in het doTerra etherische olie gamma hebben wij deze olie. 

Wist je dat!

Van de huidige voorgeschreven medicijnen bevat 25% al een werkzaam bestanddeel van een plant. Steeds vaker ziet de medische wereld maar ook de farmaceutische wereld het voordeel wat essentiële olies kunnen betekenen.

De grote voordelen van essentiele olie is de zuiverheid en therapeutische waarde wat sterk wordt beinvloed door de regio waar de plant is groot geworden. Ook klimaat, hoogte en oogstseizoen is een belangrijk bestanddeel voor het bepalen van “hoe goed” een essentiele olie is.

De doTerra etherische olie staat op hoog niveau omdat zij werken met ervaren kwekers en alleen genoegen nemen met hoogwaardige gekweekte planten en bloemen waarbij de totale productieproces wordt gecontroleerd gedurende de groei. Alle doTerra olie worden gecertificeerd door het CPTG protocol (Certified Pure Therapeutic Grade®)

Ik gebruik zelf al jaren essentiele olie en dus ook de doTerra etherische olie voor mijn massage praktijk maar tevens om de gemoedsrust van mijn clienten te stimuleren d.m.v. het toepassen van olie in een diffuser.

Hoe gebruik je het?

Er zijn 3 manieren om de doTerra essentiële oliën te gebruiken:

Aromatisch gebruik: het inhaleren van de essentiële olie of haar aroma (bijvoorbeeld via een diffuser). 

Plaatselijke toepassing: het aanbrengen van de olie op de huid. De essentiële kunnen verdund worden met een basisolie, zoals: kokosolie, jojoba olie, olijfolie, ect.

Inwendige toepassing: het innemen van de olie. Let op! Niet alle oliën zijn geschikt voor inwendig gebruik.

Vanwege de wisselwerking tussen essentiële oliën en voorgeschreven medicijnen is het belangrijk om met uw professionele zorgverlener te spreken over een mogelijke wisselwerking tussen de essentiële oliën en de voorgeschreven medicijnen.

Wil je meer informatie over de toepassingen en wat essentiële oliën voor jou kan betekenen? Wij helpen je graag met informatie over doTerra etherische olie.

Voordelen van olie!

dōTERRA etherische olie voordelen:

  • 100% pure essentiële oliën
  • 100% zuiver, dus niet verdund
  • 100% natuurlijk Gecertificeerd (CPTG® certificatie)
  • Geen synthetische bestanddelen
  • Geen conserveringsmiddelen
  • Geen pesticiden
  • Geen chemische substantie
  • Duurzaam en maatschappelijk verantwoord geproduceerd 
DoTerra DETOX Pakket EnerSense
Bio Communication Digital Hand EnerSense

Wil je getest worden?

Ben je benieuwd naar wat doTerra essentiele olie kunnen gaan betekenen voor jou? Wil je eens weten of je in balans bent of dat er ergens onbalans is in je gestel of lichaam. Laat je dan testen door een moderne bio scan.

ZYTO Bio communicatie scan
Veel mensen zijn op zoek naar manieren om hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Helaas weten wij vaak niet waar onze verbeterpunten liggen of waar wij moeten beginnen. De antwoorden op deze vragen zijn verschillend voor elk individu. Het goede nieuws is, dat er zeker antwoorden zijn!

De bio-communicatie technologie kan jou helpen om deze te vinden.

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8,2!